Logo Nástěnky

Technický odbor

Technický odbor spravuje, udržuje a vyvíjí informační systémy, jejich technická zázemí a poskytuje servis dalším orgánům strany v záležitostech nutných k zachování jejich fungování. Neváhejte nás kontaktovat na Zulipu a sledujte náš web to.pirati.cz

• Krajské a oblastní weby v novém kabátě!

Od 13.6.2024 máme nasazené a ladíme nový kabát pro naše oblastní weby. Možná jste si toho všimli, pokud neneváhejte vyrazit na web vašeho KS a prozkoumat nový vzhled. Tento nový vizuál je pro nás důležitý v nadcházejících krajských volbách. Naším společným cílem ukazovat jednotnost, moderní a přístupný vzhled a vnést do naší webové prezentace trochu života.

Pokud narazíte na nějaký problém, chybějící nebo špatně se vykreslující obsah, určitě nás neváhejte kontaktovat. Tomáš Valenty v TO usilovně pracuje na vyřešení všech detailů, které si při nasazení nesedli a testování je neodhalilo.

V následujících dnech Vám novinky a informace sepíšeme do informativní článku na našem webu. Zároveň plánujeme dodat další nové funkce jako propojení s chobotnicí například.

Děkuji všem za trpělivost a federaci, který nám s weby dáváte.